Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Geometegel

Geometegel

Geometegel
€75,00

Stellated Dodecahedron

Stellated Dodecahedron

Hoekige Dodecahedron
€550,00

grote docahemicosahedron

grote docahemicosahedron

grote docahemicosahedron zwart bakkende steengoedklei met blauw glazuur Docahemicosahedron is een polyhedron. In de mensenwereld is alle vierkant, dit sculptuur gaat uit van vijf hoeken.    
€700,00

Penta ster

Penta ster

Penta ster
€325,00

Docahemicosahedron

Docahemicosahedron

Docahemicosahedron is een polyhedron. In de mensenwereld is alle vierkant, dit sculptuur gaat uit van vijf hoeken. Raku gestookt
€325,00

icosidocahedron

icosidocahedron

raku gestookt icosidocahedron icosidocahedron is een polyhedron. In de mensenwereld is alle vierkant, deze sculptuur gaat uit van vijf hoeken. Raku gestookt
€375,00

krokodillenhuid hoed

krokodillenhuid hoed

krokodillenhuid hoed zwarte klei met wit blauw glazuur
€125,00

spiral G

spiral G

Spiral G zwarte klei met blauw glazuur
€475,00

Teknotolletje

Teknotolletje

Bronzen Teknotolletje met kopernitraat
€600,00

Teknotol

Teknotol

Teknotol zwarte klei met lila glazuur “Mijn interesse gaat uit naar de betekenis die abstract geometrische figuren in zich dragen en naar de onzichtbare krachten achter de materie. Inspiratiebronnen zijn o.a. oosterse en middeleeuwse bouwkunst, structuren in de natuur en de tekno(logische) cultuur. Ik ben geïntrigeerd door alchemistische synchroonlopende materiële en psychische transformatie, door de puurheid van het keramisch materiaal en door de magie van de gekleurde steen."
€675,00

Logo

Logo

Logo   zwartbakkende klei   Suzanne van Doremalen is opgegroeid in Schijndel en heeft daar ook haar atelier. Tijdens haar studie autonome keramiek aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving in `s Hertogenbosch woonde zij er in de binnenstad. De middeleeuwse vestingwerken en gebouwen aldaar inspireerden haar tot het maken van grond- en wandsculpturen met een lineair karakter. Ook is haar interesse in structuren in de natuur en de [tekno]-logische cultuur weerspiegeld in haar sculpturen. Haar aandacht gaat uit naar de betekenis die abstract geometrische figuren in zich dragen en naar de onzichtbare krachten achter de materie. Ze is geïntrigeerd door de alchemistisch synchroon lopende materiële en psychische transformatie en ook door de puurheid van het keramisch materiaal en door de magie van de gekleurde steen.
€700,00